O podjetju

Predstavitev podjetja

Podjetje ZNASS d.o.o, je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno že leta 1990. Začelo se je z avtomehanično delavnico, za popravilo osebnih vozil,

pozneje smo vključili še gradbeništvo, notranji transport in mednarodni cestni prevoz.

Danes je prvenstvena dejavnost mednarodni cestni transport, s katerim je povezana celovita logistična usmeritev.

 Leta 2006 smo zaradi večjih potreb, odprli novo poslovno enoto z pisarnami, delavnico, skladiščem in pralnico tovornih vozil.

 Leta 2013  smo odprli novo logistično cono neposredno ob avtocesti Ljubljana-Zagreb. Cona je predvidena skladiščni logistiki in je v velikosti   30.000 m².

o-podjetju-02
o-podjetju-03

Naša vozila

Vsa vozila za prevoz tovorov v našem voznem parku so tipa vlačilec, proizvajalca RENAULT in spadajo v najvišji kakovostni in ekonomski razred v svoji vrsti, EURO 5 EEV im EURO 6.

Za prevoze blaga so opremljena z najsodobnejšimi prikolicami proizvajalca KRONE.

Tovorna specialna vozila za prevoz avtomobilov, so prav tako znamke RENAULT, nadgradnje in prikolice pa so proizvod podjetja Kaessbohrer Transport Technik GmbH.

Naš vozni park obsega trenutno 30 vlačilcev za prevoz blaga in 20 specialnih vozil za prevoz avtomobilov, ki izpolnjujejo vse normative in predpise, zahtevane s strani mednarodnih zakonov na področju cestnega transporta in CMR-konvencije.

Z našimi vozili in profesionalno usposobljeno ekipo voznikov Vam hitro in kvalitetno dostavimo oziroma prevzamemo blago na področju Evrope, predvsem pa naše poti pokrivajo severno in osrednjo Francijo, Španijo, Italijo, Nemčijo, Slovaško, Češko, Poljsko in Romunijo. Leta 2007 smo pridobili ISO standard 9001-2000, ter leta 2015 ga posodobili v ISO 9001-2008.

Viličarji

Naše podjetje razpolaga tudi s številčno floto viličarjev tipa LINDE, kateri se  nahajajo v proizvodnem procesu in so namenjeni za izposojo.

Full service projekt predstavlja vzdrževanje kompletne flote viličarjev v obstoječem podjetju.

Ponujamo od ročnih paletnih vozičkov, elektro ročnih viličarjev, elektro vlačilcev, elektro čelnih viličarjev, regalnih viličarjev pa tudi motornih dizel ali plinskih čelnih viličarjev različnih nosilnosti in dvižnih višin.

Naša vzpodbuda je Vaše zadovoljstvo z našimi storitvami.

vilicarji-04