Vozni park

Vozni park

slider imageslider imageslider imageslider imageslider image
vozni-park-01
vozni-park-02
vozni-park-05
vozni-park-04
vozni-park-03

Vsa vozila za prevoz tovorov v našem voznem parku so tipa vlačilec, proizvajalca RENAULT in spadajo v najvišji kakovostni in ekonomski razred v svoji vrsti. Zavedamo se, da lahko le z rednim posodabljanjem lastne flote zagotavljamo  najvišjo kakovost prevoznih storitev. Lahko se pohvalimo, da imamo v naši floti že skoraj vsa vozila opremljenih z najsodobnejšimi, učinkovitimi in okolju najprijaznejšimi EURO 6 motorji.

Za prevoze blaga so vozila opremljena z najsodobnejšimi polpriklopniki proizvajalca KRONE tipa MEGA, kar pomeni, da lahko na vseh relacijah ponudimo nakladalno višino 3m in s tem optimiziramo prevoze naših strank.

Tudi tovorna  vozila specializirana za prevoz vozil, so prav tako znamke RENAULT, nadgradnje in prikolice pa so proizvod podjetja Kaessbohrer Transport Technik GmbH.

Naš vozni park obsega trenutno 35 vlačilcev za prevoz blaga in 20 specialnih vozil za prevoz avtomobilov, ki izpolnjujejo vse normative in predpise, zahtevane s strani mednarodnih zakonov na področju cestnega transporta in CMR-konvencije.