Skladiščno logistična cona Znass

Skladiščno logistična cona Znass

slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image
Znass_logisticna_cona_005
Znass_logisticna_cona_002
Znass_logisticna_cona_001
Znass_logisticna_cona_004
Znass_logisticna_cona_003
Znass_logisticna_cona_006
Znass_Logisticna_cona_007
 • 2013 Otvoritev skladiščno logistične cone Znass Na Brezovico- Ždinja vas

  Skladišče je bilo zgrajeno in dano v uporabo za rezervne dele vozil osebni in lahkih tovornih vozil znamk Renault, Dacia in Nissan. Hitro in učinkovito oskrbuje celotno regijo Adriatic in je del mreže 32 takih centrov po vsem svetu. V skladišču je naenkrat okrog 20.000 kosov različnih nadomestnih delov, od tega jih povprečno 2.400 na dan odpremijo na tovornjake in dostavijo 122 kupcem v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, Bosni, Črni gori (od tu oskrbujejo tudi Albanijo) in Makedoniji.

 • 2014 Postavitev montažnega skladišča

  Skladišče, ki je namenjeno za potrebe hitrega pretovarjanja in kratkotrajnega skladiščenja tovora.

 • 2015 Izgradnja dodatnih parkirnih prostorov

  Dokončana je gradnja dodatnih parkirnih prostorov za cca 40 tovornih vozil.

 • 2017 Izgradnja proizvodnjega skladišča

  Dokončano je novo proizvodno skladišče za potrebe oskrbovanja v avto industriji. Skladišče se uporablja kot zunanja enota matičnemu podjetju, ki se ukvarja z avto industrijo. Skladišče s svojimi 8000m² ponuja uporabniku celovito infrastrukturno rešitev. Med skladiščem in matičnim proizvodnim podjetjem je vzpostavljena redna oskrbovalna pot. Na ta način je zagotovljen nemoten potek proizvodnje in hkrati rešena prostorska stiska v matičnem podjetju.

 • 2018 Gradnja nove logistične cone Znass Dobruška vas

  Izvaja se gradnja nove logistične cone v Dobruški vasi pri Škocjanu, tik ob avtocesti A2, po kateri poteka glavna prometna povezava med EU in Balkanskimi državami. Predvidena je izgradnja 30.000m² pokritih skladišč. Skladišča bodo oskrbljena z vso potrebno infrastrukturo, ki dosega sodobne tehnološke standarde. Lokacija je primerna za oskrbovanje matičnih proizvodnih podjetij v okolici Novega mesta, kot tudi Zagreba, ki je oddaljen le 45km. Vsa skladišča so predvidena za različna področja poslovanja, omogočajo tudi postavitev visokih regalnikov. Predviden zaključek gradnje je prva polovica leta 2021.

 • 2019 Postavitev dodatnih dveh montažnih skladišč v Logistični coni Znass na Brezovici - Ždinja vas

  Postavljena sta dva dodatna montažna skladišča v Logistični coni Znass na Brezovico - Ždinja vas. Skladišča v velikosti 4.400 m2 dosatno pripomoreta k reševanju prostorske stiske naših komitentov. S tem dokazujemo, da smo zanesljiv partner, ki ponuja kvalitetne, optimalne rešitve ter se prilagaja potrebam naših komitentov. Izgradnja je bila zaključena konec februarja 2019

 • 2020 Gradnja novega skladišča v Logistični coni ZNASS na Brezovici

  Trenutno se v Logistični coni ZNASS na Brezovici gradi moderno skladišče za obstoječega komitenta. Betonsko skladišče je veliko 3800m2. Uporabniku je v sklopu skladišča ponujeno skladišče nevarnih snovi, 5 nakladalnih ploščadi, pisarne, sanitarije, ogrevanje, hlajenje. Seveda so uporabniku na voljo vsi moderni manipulacijski in komunikacijski priključki.